Wire-o scriptie, verslag of boekje A4 printen en inbinden

Visitekaartjes drukken

Een goede indruk maak je maar één keer! Wij drukken je visitekaartjes in de hoogste kwaliteit. Vanaf €14,99 heb je al 50 visitekaartjes. Voeg eventueel afwerkingen toe zodat je kaartje uniek wordt.

Advies voor het drukken van je visitekaartje

Bij het printen van je visitekaartjes kun je kiezen tussen verschillende afwerkingen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Enkel of dubbelzijdig printen

Een dubbelzijdig gedrukt visitekaartje is handig voor als je extra informatie op de achterkant wil zetten.

Afwerkingen

Wanneer je visitekaartjes bestelt is het mogelijk om je papier te voorzien van een extra afwerking. Je kunt kiezen tussen een matte of glanzende lamineerlaag om je drukwerk een exrta luxe uitstraling te geven. Daarnaast zorgt het voor versteviging en gaat je product dus langer mee.

Hoekjes

Maak je visitekaartje uniek door te kiezen voor ronde hoekjes. Voor visitekaartjes met hoekjes gelden geen andere aanlevervoorwaarden.

Bestanden aanleveren

De afmetingen van je bestand moeten 91x61mm zijn. Het visitekaartje wordt schoongesneden naar 85x55mm. Hier vind je een werktekening van een visitekaartje. In onze bestandscontrole controleren wij of je bestand de juiste afmetingen heeft. Daarnaast kun je eenvoudig zien tekst binnen de marges vallen. Jij moet er zelf voor zorgen dat je afbeeldingen minimaal 150 dpi zijn (het lieft 300dpi), dat je CMYK-kleuren gebruikt voor de opbouw van je bestand en dat je lettertypes omzet naar lettercontouren.

Levertijd

Wanneer je voor 18:00 uur bestelt leveren wij standaard binnen twee werkdagen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd binnen komt? Bekijk dan onze levertijden.

Prijs

De prijs van je visitekaartjes is afhankelijk van het aantal en de afwerkingen. In onze configurator bereken je eenvoudig de prijs. Vanaf €16,- heb je al 50 visitekaartjes!

Binnen 1 werkdag verzonden*

Bekijk de levertijden

Gratis bestandscontrole

Meer info

Bereikbaar op chat

Stel je vraag

Formaat

Visitekaart formaat 55x85mm

Printwijze

Meer info

Enkelzijdig full-color

Dubbelzijdig full-color

Aanbevolen

Coating

Meer info

Geen coating

Glanzende coating

Rechte hoeken

Aanbevolen

Ronde hoeken

Kies je aantal oplagen

Oplagen

Normaal
voor 18:00 uur besteld, binnen 2 dagen in huis
50 €€ 14,99
100 €€ 21,59
150 €€ 27,71
200 €€ 32,66
250 €€ 36,52
300 €€ 43,82

Upload je bestand

Bestand(en) toevoegen

0,00

Per stuk: € 0,00 (50x)

0,00

Inclusief 0% btw

Per stuk € 0,00 (50x)

Servicekosten € 0,00


Visitekaartjes


laden...

Gratis bestandscontrole
Meer info