Wire-o scriptie, verslag of boekje A4 printen en inbinden

Thesis drukken

Het schrijven van een thesis kan veel stress opleveren. Bij het printen en inbinden van je thesis hoeft dat niet. Wij loodsen je door het proces heen in onze configurator! Bekijk bijvoorbeeld de eigenschappen van onze papiersoorten en kies welk papier het beste bij jou past.

Advies bij het printen en inbinden van je Thesis

Bij het drukken van je Thesis kun je kiezen tussen verschillende afwerkingen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Inbindmogelijkheden

Bij ons kun je kiezen tussen Wire-O en Softcover. Bij softcover, ook wel paperback genoemd, komt er een flexibele kaft van 240 grams papier om je binnenwerk heen. Deze kaft wordt met stevige PUR-lijm bevestigd. Met softcover krijgt je Thesis de uitstraling van een echt boek. Wij maken van de voorste pagina van je document geautomatiseerd een kaft, je document heeft dus geen speciale aanlevervoorwaarden!


Bij Wire-O binden we jouw Thesis in met blank metalen ringen. Deze ringen zorgen voor een stevig boekwerk. Je kunt Wire-O inbinden combineren met schutbladen in verschillende kleuren en materiaalsoorten. Bijkomend voordeel van Wire-O is dat het makkelijk bladert en dat je de bladzijdes volledig kan omslaan.

Papiersoorten

Voor het printen van je Thesis adviseren wij ons premium 150 grams papier. Dit papier is extra dik en glad. Het voelt fantatisch! Meer info

Kleur of zwart-wit

Voor een professioneel resultaat raden wij aan om je Thesis in kleur te laten drukken. Uiteraard hangt er wel een hoger prijskaartje aan dan printen in zwart-wit. Of je nu kiest voor een Thesis in kleur of zwart-wit: bij ons is je afdruk altijd van de hoogste kwaliteit.

Enkel of dubbelzijdig printen

Bij dubbelzijdig printen moet je eventueel rekening houden met witte pagina's in je bestand om nieuwe hoofdstukken rechts te laten beginnen. Dit controleer je eenvoudig in onze bestandscontrole.

Standaard of aflopend printen

Een Thesis die aflopend geprint is ziet er extra mooi uit! Als je in jouw Thesis echter geen achtergrondafbeeldingen of -kleuren heeft die tot de rand lopen, dan is aflopend printen zinloos. Houd bij aflopend printen rekening met de voorwaarden!

Meer info

Levertijd

Wanneer je voor 18:00 uur bestelt leveren wij standaard binnen twee werkdagen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd binnen komt? Bekijk dan onze levertijden.

Prijs

De prijs van je Thesis is erg afhankelijk van de afwerkingen en het aantal boekjes. In onze configurator bereken je eenvoudig de prijs.

Binnen 1 werkdag verzonden*

Bekijk de levertijden

Gratis bestandscontrole

Meer info

Bereikbaar op chat

Stel je vraag

Je document

Meer info
Aantal pagina's

Formaat

A4 formaat 210x297mm

Proefschrift formaat 170x240mm

A5 formaat 148x210mm

Standaard papier (80 grams)

Duurzaam

Roman papier (90 grams)

Duurzaam

Stevig papier (100 grams)

Aanbevolen

Premium papier (160 grams)

Printzijde

Meer info

Enkelzijdig printen

Dubbelzijdig printen

Duurzaam

Kleur of zwart-wit

Meer info

Kleur printen

Aanbevolen

Zwart-wit printen

Wire-o

Softcover

Voorkant

Meer info

Transparante voorkant

Bedrukte voorkant op stevig karton

Achterkant

Meer info

Transparante achterkant

Stevig karton als achterkant

Aflopend printen

Wanneer aflopend printen?

Standaard printen

Aflopend printen (geen witte rand)

Kies je aantal oplagen

Oplagen

Normaal
voor 18:00 uur besteld, binnen 2 dagen in huis
1 €€ 0,00
2 €€ 0,00
3 €€ 0,00
4 €€ 0,00
5 €€ 0,00
6 €€ 0,00

Upload je bestand

Bestand(en) toevoegen

0,00

Per stuk: € 0,00 (1x)

0,00

Inclusief 0% btw

Per stuk € 0,00 (1x)

Servicekosten € 0,00


Thesis


laden...

Gratis bestandscontrole
Meer info